Wat mensen zeggen over:


In mei heb ik bij Suzan een Brtt & Trb sessie gedaan. Ik denk hier nog vaak aan terug. De sessie heeft van alles bij mij in gang gezet en tot de dag van vandaag merk ik nog steeds veranderingen. Wat een beleving. Het lijkt wel of er een luikje is opengegaan, waardoor ik alles intenser en anders beleef. Ik merk dat mijn lichaam het fijn vindt om alle emoties los te laten en ben ik nog steeds spanning aan het afvoeren door trilling en heeft het mijn bekkengebied nog verder geopend. Ik kan ernaar kijken zonder dat het mij frustreert of dat ik er wat van vind. Eigenlijk omarm ik het alleen maar. Wat een mega opening heeft deze sessie mij gegeven. Ik ben nog elke dag dankbaar dat ik mijzelf deze avond cadeau heb gedaan en je mij hierbij begeleid hebt. Er gebeurt nu nog van alles, maar ik kom zeker terug voor een vervolg sessie.

Artiënne Groenewegen


Met volle overtuiging schrijf ik deze recensie over mijn bijzondere reis met Suzan in haar “Journey of Awakening.” Op een onverwacht moeilijk moment in mijn leven stond Suzan klaar met een overvloed aan liefde en aandacht. Ik ben haar daar enorm dankbaar voor. Haar begeleiding door middel van Kundalini yoga, BRTT & TRB sessies en Merkaba healing leek altijd op het juiste moment te komen, alsof het universum zelf ermee instemde. Deze holistische benadering heeft mij geholpen om verder te gaan, om alles weer in het juiste perspectief te zien. Suzan is niet alleen een hele vakvrouw, maar zoals ze zichzelf noemt een “spiritual rebel.” Ze heeft een ongekend vermogen om diep te voelen en te begrijpen wat je nodig hebt. Tegelijkertijd blijft ze gegrond en realistisch, wat een zeldzame combinatie is. Ik kan iedereen, ongeacht in welke levensfase je je bevindt, van harte aanraden om een paar sessies met Suzan te ervaren. Het zal je ongetwijfeld veel brengen, net zoals het voor mij heeft gedaan.

Daniëlle


Ik heb bij Suzan een BRTT & TRB sessie gedaan. Suzan is een heel mooi, warm, vriendelijk mens. Ze ontvangt je met liefde in een hele mooie serene ruimte en stelt je gelijk op je gemak. Ik wist niet goed wat te verwachten, maar alles werd goed uitgelegd. Tijdens de ademreis met mooie begeleidende muziek houdt Suzan iedereen in de gaten en begeleid je daar waar nodig. Ik heb tijdens het trillen en ademen veel emotie los gelaten wat mij weer een stuk verlicht heeft. Een hele bijzondere ervaring. Na de sessie kregen we heerlijk vers fruit en werd de ruimte geboden om naar wens ervaringen te delen. In geen tijden sliep ik zo goed als de nacht na deze sessie. Dit is absoluut een aanrader om jezelf af en toe te gunnen. Suzan, dank je wel voor deze mooie ervaring. Ik kan het echt iedereen aanbevelen een keer te doen en het zelf te ervaren.

Bas


Suzan is één van de meest pure, liefdevolle en barmhartige mensen die ik in mijn leven heb mogen ontmoeten. Ik heb onder andere bij Suzan deelgenomen aan een Cacao Bliss Ceremonie. Ik ben zeer onder de indruk van Suzan, haar professionaliteit, haar kennis en wijsheid, hoe ze het brengt en alles uitlegt. Suzan weet haar aandacht zo goed te verdelen over alle deelnemers. En dat terwijl ik het gevoel had dat ik ook echt op een bepaald moment haar aandacht nodig had tijdens mijn reis. Suzan heeft een haarfijn invoelend vermogen, daarmee bedoel ik te zeggen dat ze precies op de goede momenten er even voor mij was en mij precies ook weer op de goede momenten losliet. Dit was echt een ontzettende mooie en veilige ervaring.
En wat een mooie inzichten heb ik mogen ervaren.
Tijdens een merkaba healing heb ik zoveel liefde en warmte door mij heen voelen stromen. Heel dankbaar.

Yolanda van Hoven


Licht en liefde is wat Suzan brengt en uitstraalt en dit alles met boordevol humor en wijsheid.
Al na één sessie bij Suzan, zoveel inzichten in mijzelf rijker. Ik ben zo blij met deze inzichten. De tools die Suzan mij geeft zijn direct toepasbaar en verlicht gelijk, maakt je vrolijk en je ziet alles in een groter geheel. Ik heb handvatten die ikzelf kan inzetten, om de stukken in mij die zwaar aanvoelden, te transformeren. Wat doeltreffend. Ik voel mij lichter en vrolijker. Ik kan haar zeer aanbevelen. Eigenlijk zou iedereen een Suzan in zijn of haar leven moeten hebben.

Linda


Op een prachtige plek in Haarlem heb ik bij Journey of Awakening een BRTT & TRB sessie ondergaan. Body Remembers Trauma Therapy en Trauma Release
Breathwork. Het is zo fijn om weer even mijn eigen energiesysteem, zowel emotioneel als op mentaal niveau op te schonen. Wat een opgeruimd gevoel. Het geeft mij weer ruimte en energie en houdt mij veerkrachtig. Dank je wel Suzan voor deze mooie sessie!

Brenda Randeraat
www.lifestyleyoga.nl


Bij Suzan deed ik een privé sessie BRTT & TRB. Na de sessie gaat het echt een stuk beter met mij. De boosheid die ik geregeld in mij had, is zo goed als verdwenen en ik kan weer beter met emoties en frustratie omgaan. Wel nog steeds in ups en downs, maar nu vanuit liefde en acceptatie.

Naast de BRTT & TRB, nam Suzan echt de tijd om de intake door te nemen en ook reikte zij mij handvatten om toe te passen in mijn dagelijkse leven. Mocht er in de toekomst toch weer één en ander omhoog komen, kom ik heel graag weer een sessie doen. Ik ervaar dit als zeer effectief om spanning, stress, trauma en emoties los te laten.

Ilse


Bij Journey of Awakening nam ik deel aan een Cacao Bliss Ceremonie. Ik heb deze als heel bijzonder en mooi ervaren. De dag erna in de natuur en op het strand heerlijk nagenoten. Ik voel mij lichter en kijk er dankbaar op terug. Suzan dank je wel voor je fijne en liefdevolle begeleiding.

Monique


Zit je in een destructieve relatie, familie, werk, liefde?
Suzan is zeer gespecialiseerd op dit vlak. Zij kan jou enorm ondersteunen en begeleiden hierin.. Ze brengt helderheid en schijnt haar licht, kennis en wijsheid op deze structuren. Ze doet dit met veel liefde, oprechtheid, toewijding en geduld. Middels bruikbare handvatten en oefeningen, helpt ze jou de weg naar jezelf terug te vinden. Ze kan ’to the point’ zijn, wat ik als heel fijn ervaren heb, juist omdat door dit soort relaties je zicht totaal vertroebeld kan zijn. Soms moet het even bezinken en integreren om vervolgens ook toe te kunnen passen, maar het geeft moed om hieraan te werken. Zowel door de gesprekstherapie en ook het lichaamswerk heb ik al enorme stappen kunnen zetten in mijn proces en ben ik Suzan super dankbaar.

Nadia