Wat is merkaba
Het woord ‘mer’ staat voor de universele goddelijke bron. Het woord ‘ka’ staat voor je eigen totale geest of bewustzijn en het woord ‘ba’ is het Egyptische woord voor lichaam. De mens heeft een fysiek lichaam en een bewustzijn waarin alle levenservaring wordt opgeslagen. We hebben niet alleen een bewustzijn in de ons bekende derde dimensie waar we leven, maar ook in de hogere dimensies. Door middel van speciale oefeningen, activaties, training en toewijding is het mogelijk om het menselijk bewustzijn in meerdere dimensies tegelijk te verruimen tot de maximaal bereikbare grootte. Dit verruimde bewustzijnsveld wordt een merkaba genoemd.

Een geoptimaliseerde merkaba of ook wel ‘voertuig van licht’, maakt het mogelijk om interdimensionaal en interplanetair te reizen. De Merkaba is één van de oudste symbolen in de heilige geometrie. De twee tegenovergestelde tetrahedrons in elkaar vertegenwoordigen de twee polen, aspecten van de creatie, ziel en materie in compleet evenwicht.

Het licht wat vanuit je hartchakra uitstraalt, maakt dat de merkaba tetrahedrons ronddraait. Het is dit wat de correlatie aangeeft van de merkaba activatie en iemands ‘zijn’ resonerend met de energie van onvoorwaardelijke liefde.

Merkaba Healing

De meervoudige healingstechnieken maken gebruik van krachtige energieën uit de niveaus van creatie. Deze Goddelijke Bronenergieën zijn in staat om iedere ziekte en onbalans te genezen, mits dit in overeenstemming is met de zielsopdracht voor dit leven van de betreffende persoon en of deze eraan toe is om volledig geheeld te worden. Dit type heling blijkt krachtiger te werken dan de tot nu toe gebruikte helingsvormen. De belangrijkste reden is dat de healer door het gebruik van de meervoudige merkaba technieken met een verruimd bewustzijn van zichzelf kan werken, waardoor er met dit grote bewustzijnspotentieel, grote hoeveelheden hogere genezende energieën via de healer door kunnen stromen naar de cliënt.

De merkaba healer gebruikt dagelijks zijn/haar geleerde spirituele technieken om zichzelf te healen van eventuele disbalans en ziekte. Zij kennen het belang van eigen balans en gezondheid voordat ze een ander kunnen healen. Zij beseffen dat ze zuivere kanalen zijn voor hogere energieën en werken los van egobelangen.

Ik ben opgeleid in het op dit moment beschikbare hoogste niveau van de meervoudige merkaba technieken, MMT6. Tijdens het geven van een healing kan het zijn dat ik ook gebruik maak van kristallen, edelstenen en de Ankh.

Aanmelden Merkaba Healing

Merkaba Healing sessie €80,- (max 75 min)

Afstandshealing €60,- (max 30 min)

Healing dieren €50,-