I SEE MYSELF AS A ‘SPIRITUAL REBEL’, CREATIVE AT HEART, HAVING A VISION TO CREATE A BETTER, MORE FREE, MORE ABUNDANT, MORE OPEN, MORE HEALED, MORE HEARTCENTERED WORLD IN WHICH AN EVOLVED HUMANITY WILL BE IN TOUCH AGAIN WITH THE INTERCONNECTEDNESS OF ALL LIVE TO BE RESPECTED AND HONORED.
-Suzan Karincoglu

Ik sta spiritueel in het leven, maar ben tevens een realist. Spirituele ervaringen zijn tastbaar geworden, omdat ik ze daadwerkelijk heb mogen ervaren. Waardoor een nog dieper weten is ontstaan gedurende mijn leven. Als kind had ik al een sterk gevoel van weten dat veel wat mij werd verteld als zijnde de realiteit het tegenovergestelde was van de waarheid van creatie. Tijdens mijn studie Turkse Talen en Culturen aan de universiteit in Utrecht en Istanbul, werd in mij de interesse aangewakkerd voor het Soefisme, de mystieke leer, een stroming waarbij verlangen naar de vereniging van de ziel met God, de Bron, de Creatie of hoe je het ook wilt noemen. Het zich los maken van aardse en materiële zaken. Herkenning van het zaadje dat wij als mens allemaal in ons dragen, om dat te doen ontkiemen oftewel te doen ontwaken, voor mij het allerhoogste doel van wat wij als mens hier op aarde komen doen. De groei en evolutie van de ziel. De herinnering van wie wij daadwerkelijk zijn als mens.

Ik werd een frequent meditatie beoefenaar. Het mediteren, naar binnen keren was een krachtige roep in mij. Daarnaast deed ik veel aan dans, wat van kleins af aan een passie van mij is. Beweging draagt bij aan het loskomen van de materie, het lichaam, je één maken met de frequentie van muziek. Het versmelten van energieën. Het was deze combinatie, die voor een grote verschuiving in bewustzijn heeft gezorgd en mij op mijn 28e spiritueel deed ontwaken. Helaas worden we op aarde zoals die nu nog is en zeker in het westen met het huidige systeem, hier niet in onderwezen ofwel begeleid. Wie zijn wij werkelijk als mens? Wat komen we hier doen? Wat is ons ware potentie? Dit soort vragen had ik al op zeer jonge leeftijd. Hoewel het spiritueel ontwaken koos ik een aantal jaar later voor een pittige situatie om, en dat blijkt meestal achteraf, nog een belangrijk stuk uit te werken, van bepaalde trauma’s in het gezin waarin ik opgroeide. Dankbaar voor al mijn ervaringen zo ook deze. Het bracht mij inzicht waarom ik mij verbond met een soortgelijk trauma, zodat ik ook dit stuk kon transformeren om vervolgens daadwerkelijk tot actie over te gaan om mijn missie te verwezenlijken. Het zijn niet alleen de hoogtepunten maar juist ook de diepe dalen, de schaduwkanten, de pijnlijke ervaringen in het leven die ervoor kunnen zorgen, dat het licht, daar doorheen kan gaan bewegen en dat het dus kan transformeren naar licht, liefde, waarheid, essentie. Het is dit wat ons bij onze uniekheid brengt,
onze kracht, authenticiteit en waarheid.
Waarheid is licht en licht is liefde.

Toen ik in 2014 meerdere craniosacraal behandelingen onderging, kreeg ik tijdens de diepe ontspanning allerlei visioenen en beelden uit vorige levens. Deze ervaringen en diepe inzichten, leidden mij naar de opleiding tot Merkaba Healer. Dit was thuiskomen bij een zeer diepe herinnering.
Dit proces van visioenen doorkrijgen, zette zich voort tijdens ademwerk en plantmedicijn reizen. Door Body Remembers Trauma Therapy en ademwerk heb
ik mogen ervaren hoe de kundalini energie zich in ons lichaam omhoog weet te werken, dit is een zeer bijzondere ervaring.

Multidimensionale werkelijkheid en de Goddelijkheid van het bestaan integreerden zich op een steeds dieper niveau. Mijn interesse in de psychologie, filosofie, het spirituele aspect in het leven, de ware oorsprong van het bestaan, de kwantum fysica, maar ook ons zelfhelend
vermogen als mens, eeuwen oude voedingsleer en nog veel meer, heeft allemaal mijn interesse en ben ik nooit uitgeleerd op dit veelzijdige vlak en zal ik mij ook blijven ontwikkelen en verdiepen. Dit tevens in afstemming, want de tijd waarin we nu leven is een zeer bijzondere tijd, waarbij ook veel nieuwe informatie ons menselijk systeem binnenkomt. De aarde en de mensheid ondergaat een diepe transformatie.

I WELCOME YOU TO HEAL AND EVOLVE