IF EACH PERSON HAS NATURAL GIFTS AND INNATE TALENTS, THEN THE TRUE NATURE OF EDUCATION MUST INVOLVE THE AWAKENING, INVITING AND BLESSING OF THE INNER GENIUS AND UNIQUE LIFE SPIRIT OF EACH YOUNG PERSON
-Michael Maede

Al op zeer jonge leeftijd was ik overtuigd dat ik naast het moederschap, ik ben moeder van 2 geweldige zonen, vele kinderen zou adopteren. Dat is niet precies zo gelopen, ware het niet dat ik altijd enorm begaan ben gebleven met kinderen over de hele wereld.
Kinderen zijn onze leraren. Zij brengen met hun puurheid en met hun nog intact zijnde verbondenheid met het grotere geheel, de bron, enorm veel wijsheid naar de aarde.
Een enorme misperceptie van het nu nog bestaande huidige (onderwijs)systeem is dat deze prachtige jonge mensen worden klaargestoomd om in een systeem te functioneren, waarbij deze jonge informatiebrengers, van hun connectie en wijsheid worden afgesneden om in datzelfde systeem te passen.
Het is mede om deze reden dat zo ontzettend veel mensen en dus ook kinderen zijn gaan dwalen in deze wereld op zoek naar hun ware zelf.

Ik bied met grote passie op maat gemaakte begeleiding en ondersteuning voor kinderen die:

  • niet lekker in hun vel zitten
  • allerlei stempels meekrijgen
  • slaapproblemen hebben
  • stress / burn-out klachten ervaren
  • angst ervaren
  • hyperventilatie ervaren

e.d.

Samen kijken we naar wat er nodig is.

Aanmelden Werk met kinderen

Sessie 75min €70,-

BRTT & TRB sessie voor kinderen en studenten t/m 21 jaar €150,- (3 uur)