De weg naar ontwaking

Begint hier

Vanuit een holistische benadering begeleid ik mensen bij hun persoonlijke processen waarbij vertrouwen en veiligheid gewaarborgd zijn. Ik geloof in het feit dat ieder mens heel is, maar dat onderweg in het leven ervaringen zijn opgedaan die ervoor gezorgd kunnen hebben dat in het fysiek-,
emotioneel- of energetisch lichaam, in het denken of in de geest blokkades zijn ontstaan, die het contact met de kern vertroebeld hebben. Hierbij maak ik gebruik van o.a. oude technieken uit oude beschavingen, gecombineerd met wetenschappelijk bewezen aangetoonde technieken voor optimale heling en groei.

In mijn praktijk bied ik Cognitieve Therapie, Therapeutische Yoga (op basis van de Kundalini Yoga), Mindfullness/Meditatie, Merkaba Healing, lichaamswerk en trauma werk, volgens de Body Remembers Trauma Therapie, ademwerk (Trauma Release Breathwork, Plantmedicijn Sessies. Overdracht kennis vanuit o.a. het sjamanisme/soefisme./de mystieke leer, maar ook vanuit de verbinding met het kosmisch veld. Centraal staat heling op de hierboven genoemde vlakken en het vergroten van jouw bewustzijn.

Ik geloof dat in deze zeer uitdagende tijden voor de mensheid, dat ieder mens geroepen wordt om je aangeboren zelfhelende vermogen terug te vinden en je daarmee opnieuw te verbinden. Zodat je je eigen healer wordt.. Het is je geboorterecht om toegang te hebben tot de oude en interne wijsheid die voor ons beschikbaar is. Zodat je dieper kan helen, groeien en gedijen in ieder aspect van je leven.
Compassievol, integer, oprecht en met bewuste verbinding begeleid en ondersteun ik jou en geef ik ruimte aan jouw proces zodat jij jouw heelheid weer kan ervaren en in vertrouwen jouw unieke pad kan bewandelen.